webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

seo

A keresőprogramok szemlélete eltér a látogatókétól, ám rá vagyunk kényszerítve a "gondolkodásuk" megismerésére, mert a látogatókat ők fogják küldeni a weblapunkra, így nem elhanyagolható szempont, hogyan is tegyünk a keresőprogramok kedvére? Természetesen minden fejlesztő cégnek megvan a maga receptje, ami alapján a legkönnyebben tudja végigvezetni a keresőprogramot ügyfelei weblapján. Ezen elveket felül kell vizsgálni időszakonként, hiszen a Google, mint piacvezető kereső változtatja szokásait a potyázók kiszűrésére, előnyben részesítve a tartalomfejlesztést és internetes filozófiát támogató weblapokat, portálokat.

 

Célunk ügyfeleink céljainak eléréséhez optimális keresést - keresőoptimalizálást biztosítani a weblapokon. Vállalkozásunk a vezető keresőprogramok, Google, Bing, Yahoo mellett javasolja a kisebb keresőkben való regisztrációt, hiszen nem elhanyagolható az ő látogatói közegük sem, mind az sem mennyire tudjuk a tartalom - képek - videók terén "bevonzani" őket weboldalunkra.

 

Javasoljuk a statisztika beépítésekor a keresőoptimalizáció elvégzését, így mérhetővé válik a robotok által kínált tartalomba való bekerülésünk. Amennyiben van már weblapja, de nem vállalkozásunkkal készíttette, mérőkód beépítése után lemérjük a weboldal hatékonyságát, majd koncepciót adunk a releváns látogatószám növeléséhez. Az ugyfel kukac webmark pont hu e-mail címen várjuk igényeiket.