webmark europe www.webmark-europe.com

nyelv   ::   language   ::   taal    magyar english nederlands

hosting megoldások  ::  hosting

hosting

Portálok, kis-közepes, valamint professzionális weboldalak esetén vállaljuk ügyfeleink saját webszervereinek telepítését karbantartását, folyamatos rendszergazdai felügyeletét, illetve szerver hosting szolgáltatás végzését, kapcsolattartást az internetes végpontot üzemeltetőkkel.

 

Vállalkozásunk a weblapok üzemeltetéséhez minden tevékenységgel rendelkezik, így a fenntartást saját szerverein látja el, vagy a fenti esetben lehetőség van ügyfeleink saját szervereinek üzemeltetésére, karbantartására.

 

A webhosting tekintetében fix árlistával nem rendelkezünk, minden igényt  és megkeresést egyedlieg bírálunk el a meghatározott célok tükrében. Kérje személyre szabott ajánlatát!

 

• Aktuális árainkkal kapcsolatban
:: érdeklődjön emailban ügyfélszolgálatunknál :: ugyfel kukac webmark pont hu
:: keresse emailben ügyvezetőnket :: joos pont attila kukac webmark pont hu
:: keresse emailben fejlesztési vezetőnket :: ohr pont krisztian kukac webmark pont hu
:: vagy hívja ezt a telefonszámot :: +36 (20) 911 77 48

 

És hogy mi is az a (web)hosting?

"A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. Minden felhasználó egy, a rendszer által dedikált tárhelyet foglal el, aminek nyilvános tartalma egyedi domain néven érhető el. Kisebb forgalmú weboldalt költséghatékonyan lehet bérelt webtárhelyen üzemeltetni.

A webtárhely szolgáltatásnak általában tartalmaznia kell egy adminisztrációs felületet a nagyszámú felhasználó hatékony kezeléséhez. A webtárhely szolgáltatáshoz gyakran további szolgáltatások is járnak: e-mail postafiók szolgáltatás POP3 és IMAP, a kimenő levelezés biztosításához SMTP szerver, a domainnevek kiszolgálásához és kezeléséhez DNS adminisztráció szolgáltatás. Különleges esetekben a webtárhely szolgáltatást virtualizált szerveren VPS vagy dedikált szerveren biztosítja a szolgáltató.

A webtárhely szolgáltatás tipikusan web alapú adminisztrációs felületet biztosít a felhasználók számára. A legtöbb nagy tárhely szolgáltató saját fejlesztésű admininisztrációs rendszert használ."

- forrás: WikiPedia