DVD-ajánló a vakáció szabad perceire...

Egy ropi naplója
Egy észvesztően mulatságos sikerkönyv – mely majdnem három évet töltött a New York Times gyerekkönyves bestseller-listáján – kel életre ebben az elsöprő családi vígjátékban! Greg nagy dolgok előtt áll, ám előtte túl kell élnie minden gyerek életének legrémesebb, legmegrázóbb élményét – az áltanos iskola alsó tagozatát. És ez nem egyszerű, tekintettel az őt körülvevő kócos-szeplős idiótákra, szandál imádó szájhősökre és egy hatalmas szelet nukleáris tetvektől hemzsegő sajtra!



Egy ropi naplója 3.
Kedvenc ropink, Greg Heffley (Zachary Gordon) visszatér és sokkal viccesebb, mint ezelőtt bármikor! Az apja (Steve Zahn) megfenyegeti, hogy katonaiskolába adja, ha nem hagy fel a balhékkal, és Greg vadiúj ötletekkel rukkol elő, hogy megint csak kutyaszorítóba kerüljön! Kezdésnek rögtön hatalmas bajba keveredik, amikor megjátssza, hogy egy puccos klubban dolgozik, ahol Rowleyék is tagok. Nem sül el sokkal jobban az apjával kezdett természetjárás sem, és ott van még Heffleyék új kutyája is, aki még több bajba sodorja Greget ebben a végtelenül mulatságos családi filmben!

Graffaló és barátai
Az erdőben sétált egy barna egérke, meglátta egy róka: - Hm, jó lesz ebédre! Menjünk beljebb az erdőbe és lássuk, hogy bánik el a nagyeszű egérke a rókával, a bagollyal, a kígyóval és végül egy éhes Graffalóval!Julia Donaldson fantasztikus köteteit végre mozgókép formájában is élvezhetik a gyerekek! Graffaló szívet melengető története mellett találkozhattok Bot Benővel, a bot apukával, Boszival, aki seprűnyélen közlekedik, valamint az aranyos kis Graffaló kölyökkel. Négy kedves kis történet egy filmben!



 



Hotel Transylvania 1-2.

Hotel Transylvania:
Isten hozott a Hotel Transylvaniában, Drakula gróf ötcsillagos szállójában, ahol minden szörny és rémrokon önfeledten szórakozhat. Kislánya 118. születésnapja alkalmából a házigazda különleges mulatságot rendez, és vendégül látja legkedvesebb barátait: a laza Frankensteint és nejét, a bulikirály Múmiát, az egyre szégyenlősebb láthatatlan embert valamint Vérfarkast és rengeteg kölykét. A rémes barátok emberfelettien jól mulatnak… vagy mulatnának, ha nem tévedne közéjük egy vérfagyasztó lény: egy halandó fiatalember, aki – és ez aztán igazán lidérces – nagyon megtetszik a kamasz vámpírlánynak.

Hotel Transylvania 2 :
A Hotel Transylvania rém szellemes történetének szörnyen vicces figurái visszatérnek, hogy ismét megpróbáljanak halálra nevettetni. A szállodában már nemcsak szörnyek, de emberek is lazulhatnak, Draki kedve azonban mégsem felhőtlen. Borzasztóan aggasztja, hogy imádnivaló unokája, a félig ember, félig vámpír Dennis nem mutatja a vámpírság jeleit. Ezért aztán, amikor sikerül egy kis időre megszabadulni a szülőktől, a nagypapa és iszonyú barátai beindítják a szörnykiképzést. És remélik, hogy a denevér nem válik vízzé…



Szenilla nyomában
A Disney Pixar féle Némó nyomában Oscar-díjas alkotóitól érkezik ez az óriási víz alatti kaland, amely csak úgy úszik a kreativitásban, humorban és érzelemben. Mikor Szenillának, a feledékeny doktorhalnak hirtelen beugrik, hogy van egy családja, amely talán pont őt keresi, Pizsivel és Némóval együtt felkerekedik, hogy megtalálja őket. A keresésbe besegít Hank, a perlekedő polip, Béni, a beluga delfin, aki meg van róla győződve, hogy a radarja bekrepált, valamint Sors, a rövidlátó cetcápa is. Vidd haza a filmet, amely telis tele van felejthetetlen figurákkal és megvalósítása egyszerűen Pazar!



 



Zootropolis
Ez a kaland-vígjáték az állatok által benépesített Zootropolisban játszódik. Ide érkezik Judy Hopps, a buzgó nyuszi aki, hogy bebizonyítsa, igenis megállja a helyét a zootropolisi rendőrségen, azonnal ráveti magát az első ügyére. Bármire hajlandó, hogy megoldja az ügyet – még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia Nick Wilde-dal, a minden hájjal megkent szélhámos rókával.