Öröm kör

József Attila Városi Könyvtárban
(Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.)

MINDEN HÓNAP ELSŐ HÉTFŐJÉN 17 és 19 óra között LEGYÜNK EGYÜTT GYEREKEINKKEL ÉS JÁTSSZUNK!!!

Azért hétfőn, mert általában mindenki utálja (még Garfield is), hiszen vége van a hétvégének, ami jó volt. Kicsit szeressük meg a hétfőt, meg persze hosszabbítsuk meg a hétvégét egy olyan ingyenes gyermekprogram segítségével, amikor együtt van a család.

A gyermekprogramot havonta rendezzük meg. Kötetlen beszélgetés és játék formájában egy-egy témát boncolgatunk. Védőnő a szoptatás előnyeiről, szülész-nőgyógyász a szülés csodáiról, gyermekorvos a gyermekbetegségekről, óvónő a mesélés csodájáról, de akár banki alkalmazott is tud beszélni a babakötvényről, festő a babaszobába való lélegző festékről, logopédus a beszédhibákról, és jelentőségükről, és még sok minden másról. Szervezünk énekes-mozgásos játékokat, rövid gyermekműsorokat, író-olvasó találkozókat is. Persze, csak azoknak, akiket éppen érdekel. Akiket nem, ők játszanának a gyerekekkel, hiszen ez egy gyerekprogram!!!!

Ez a lényeg: játszani a gyerekekkel, együtt lenni velük, akit pedig érdekel egy-egy téma, közben okosodik is….

Belépőként első alkalommal mindenki hozzon magával egy megunt, használt játékot!

A kör összejöveteleit rendszeresen látogató családok minden tagja részére az első évre szóló könyvtári beiratkozás ingyenes!

1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140   141-160