Öröm kör

József Attila Városi Könyvtárban
(Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.)

MINDEN HÓNAP ELSÕ HÉTFÕJÉN 17 és 19 óra között LEGYÜNK EGYÜTT GYEREKEINKKEL ÉS JÁTSSZUNK!!!

Azért hétfõn, mert általában mindenki utálja (még Garfield is), hiszen vége van a hétvégének, ami jó volt. Kicsit szeressük meg a hétfõt, meg persze hosszabbítsuk meg a hétvégét egy olyan ingyenes gyermekprogram segítségével, amikor együtt van a család.

A gyermekprogramot havonta rendezzük meg. Kötetlen beszélgetés és játék formájában egy-egy témát boncolgatunk. Védõnõ a szoptatás elõnyeirõl, szülész-nõgyógyász a szülés csodáiról, gyermekorvos a gyermekbetegségekrõl, óvónõ a mesélés csodájáról, de akár banki alkalmazott is tud beszélni a babakötvényrõl, festõ a babaszobába való lélegzõ festékrõl, logopédus a beszédhibákról, és jelentõségükrõl, és még sok minden másról. Szervezünk énekes-mozgásos játékokat, rövid gyermekmûsorokat, író-olvasó találkozókat is. Persze, csak azoknak, akiket éppen érdekel. Akiket nem, õk játszanának a gyerekekkel, hiszen ez egy gyerekprogram!!!!

Ez a lényeg: játszani a gyerekekkel, együtt lenni velük, akit pedig érdekel egy-egy téma, közben okosodik is….

Belépõként elsõ alkalommal mindenki hozzon magával egy megunt, használt játékot!

A kör összejöveteleit rendszeresen látogató családok minden tagja részére az elsõ évre szóló könyvtári beiratkozás ingyenes!

1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120